Bänkad för att plugga

När man ligger hemma på sjuksoffan och egentligen inte orkar göra något fysiskt, vad gör man då? Inget går på ju på tv, ja inget man inte sett förr iaf. Så då tar man fram sin lilla Ultrabook och surfar in på Försäkringskassans hemsida och gör ett tappert försök att läsa på om Föräldrapengen.
Det finns fortfarande några frågetecken, men dem har blivit betydligt färre och vad har man sin karl till om det inte är för att sätta honom framför datorn och få samma information för att sedan förklara så att jag förstår. Det räcker ju om han fattar.
 
I eftermiddag har vi även suttit och tittat på tapeter till det blivande barnrummet. Vi ska ta en tripp till tapetaffärerna längre fram, men vi ville kika lite och se vart vi ligger. Inte helt överrens - inte helt oväntat faktiskt, men jag avskyr inte hans förslag. Vi kompromissade fram fina förslag.
 
Min absoluta favorit är denna från Boråstapeter
           
Vår gemensamma favis är den här från Photowall
           
En fondvägg och sedan resten av rummet i en mycket ljus grå alt ljus beige färg.
 
Det ska bli så roligt att få sätta tänderna i detta lite längre fram - LÄNGTAR!
Tills dess får önskelistorna fortsätta att växa, sitter dagligen och tittar på internet sidor, med allt från sängkläder till möbler. Otroligt smidigt att man kan köpa i princip allt på nätet idag och få levererat till dörren - ja nästan alla gånger.