Testar blogg.se's blogg app

När jag startade den här bloggen, så gick det alldeles utmärkt att blogga via mobilen, man skickade velt enkelt bara ett sms. Visst det kostade pengar, men ack så enkelt.
Nu när Oscar är här är det svårare att få en stund att sätta sig vid datorn för att knappa och att gå in på internet via mobilen och blogga är helt värdelöst. Sen var det så att min kära kusin jempie.se skaffade en ny blogg app och jag blev genast intresserad, helt ovetandes att det fanns sånt. Visst denna kanske inte är lika bra som hennes, men detta funkar ju hittills mycket bättre, eller ja lättare iaf.

I går åkte vi gotland runt, njae nästan iaf. Först var vi i stan och plockade upp några små saker innan vi åkte till Follingbo på Loppis. Hittade inte alls lika mycket som i våras, men det gör inget hans garderob jäser över. Sen åkte vi till Klintehamn, det var Klinte marknad igår och då tänkte vi slå flera flugor i en smäll och passade på att besöka mormor/gammelmormor och sen ta en sväng på marknaden.
Vi fikade med Ostkaka hos mormor och passade på att tanka upp Oscar. På marknaden sen träffade vi Herr Sjöli som bjöd in oss på fika, så vi köpte med oss lite munkar och kokosbollar och åkte till Sanda och drack lite kaffe och pratade skit.

När vi väl var hemma och hade fått lite klok mat i oss så däckade vi i soffan och Lilleman somnade i vagnen redan straxt efter 18 och sov till efter 03. Det var så skönt.
Idag skiner solen, så min kära man har åkt till brädgården och köpt mer virke så att staketet på framsidan ska bli klart innan vintern. I kväll blir det tripp hem till mor och far på lite söndags middag. Skönt att inte behöva tänka på maten för omväxling skull.