Första veckan avklarad

Det har gått så fort. Tänk att det gått en vecka redan. Nu är det bara två veckor kvar. Sambon ska bara jobba 2 nätter till sem är han ledig. Vi får iaf lite tid tillsammans. Det visar sig om det blir någon nöjes tripp eller om vi är hemma och snickrar klart staketet. Jag räknar med arbete.
 
I lördags åkte jag och Dexter till standen. Det blev årets första dopp. Ja för min del alltså, Dexter badade första gången i april.
           
Det var riktigt skönt, vet inte vad det var för temperatur i vattnet, men det var 32grader i luften så det kändes ju väldigt svalt i vattnet. Dex underhåller sig själv när han badar. Han gräver i botten. Han paddlar med frambenen och jagar/hugger efter luftbubblorna som bildas.
Jag råkade komma ivägen för den lekande hunden när jag plaskade med armarna och vips naffsade han till rejält i min arm.
             
Först bara ett par märken, och sen blev det svullet och mera blått.
 
Igår var det lite ruggit väder och jag bestämde mig på kvällen att krypa ner i soffan, måla naglarna och kolla lite tv.
           
Sen kom regnet och åskan. Jag hade altan dörren öppen och det blev ganska kyligt inne, men skönt med friskluft och höra regnet ösa ner, så jag drog på mig raggsockorna.
           
Otroligt. Dagen innan håller man på att stryka med i värmen och sen är det plöttsigt bara 13grader och ösregn.
 
Idag begav jag mig in till stan. Vi var i stort behov av nya tvättkorgar.
           
Jag fyndade två svarta snygga rejla tvätt "lådor". Problemet är nog att det bir för trångt i badrummet då dem var lite väl stora, så jag får röja lite i tvättstugan och ställa dem därute i stället.
 
Jag fick även med mig ett loppis fynd hem.
           
Den här söta kvinnan och hennes barn har nu flyttat in hos mig. Hon får bo i köksfönstret.
 
Satt sen en stund på farstukvisten och kollade mailen, FB och instragram med en kopp kaffe. Beudrade även mina nya pjucks.
           
Valde mellan dessa och ett par röda. Ångrar mig inte, men kan tänka mig att skaffa ett par röda också.