Klipp

Mina senaste klipp har varit en babysitt med Nallepuh som jag köpte häromdagen för 150:-
           
Igår slog jag till på ett babygym som var i princip oanvänt då hennes barn inte tyckte om det, för 50:-
           
Min kära sambo sliter sig dock i håret och tycker jag är hel knäpp - "Det är ju långt kvar!"
 
Igår passade jag på att handla när jag ännu hade ork. Det tog den sista musten ur mig, men skönt att ha det avklarat. Passade på att gå in på Apoteket och köpa mer gravid vitaminer, det är ju ändå 90dagar kvar och jag kommer fortsätta att äta dem så läng jag ammar - om jag nu kan få det att funka. När jag ändå var på apoteket sökte jag efter en bra och lyxig bodylotion.
Jag sniffade och prov smorde och tillslut hade jag bestämt mig, det blev en billigare dyr sort, tyckte att 250:- var lite väl för den jag faktiskt ville ha, men doften på denna var nog det vinnande konceptet.
           
Weleda Citrus Hydrating Body Lotion, 169:-. doftar underbart, går snabbt in i huden och man känner sig väl återfuktad även dagen efter trots att den bara är för "Normal Skin". Jag är super nöjd. Hoppas den i längden kommer lindra min klåda och torr hud jag dras med under den här gaviditeten. Min sambo provade den han med, han gillar mina produkter. Lite annorlunda med en man som doftar citrus dock, men vi kan dofta gott tillsammans.